REFERANSER

Ellers kan jeg bare si at livet før og etter yoga er forskjellig. Yoga er en helhetlig treningsform som balanserer både kropp og sinn. Jeg har blitt avhengig!
Ann-Kristin Saugstad

Liv Eva er profesjonell, kunnskapsrik, holder varierte kurs som har gitt meg svært godt utbytte! Har bla lært mere om avspenning og restorative øvelser.
Ane Tjernæs

Sønnen min og jeg har gått til yoga hos Liv Eva Jørgensen Bates i flere år. Jonas erklærte stolt en dag at han skal bli yogainstruktør når han blir stor 🙂 Selv har jeg kost meg stort på Liv Evas timer, det har gitt økt styrke og smidighet. Liv Eva er en kunnskapsrik og dyktig yogalærer, som lever i pakt med sin overbevisning på en god måte.
Lise Lemberg

Vidunderlig deilig Yoga i et kjempefint studio synes jeg!! Håper på mer enn en gang i uken etter hvert!! Veldig fornøyd!!
Vigdis Debes

Jeg er såååå fornøyd med dine yogatimer. Opplever “rolig hatha flyt” som godt for kropp og sjel, og absolutt bra for meg med leddgikt. Det hjelper meg å holde meg så myk og smidig som mulig. Det er også deilig å kjenne på mestringsfølelse når vi utøver enkelte av øvelsene. Jeg får en følelse av å være “sunn og sterk!!” 
Maricka