PRAKTISK INFORMASJON OG BETINGELSER

Vi er veldig glade for at du vil komme til Yogatrening hos oss! Stemningen i Yogarommet skapes sammen av oss som er tilstede, og alle er viktige. ?

Du trenger ikke mye utstyr for å starte med Yoga. Du trenger en Yogamatte.
Ha på deg ledige klær som ikke strammer, men som heller ikke faller ned i ansiktet når du står med hodet ned. En behagelig t- skjorte og treningsbukse med strekk er bra.
Ta gjerne med deg et par pledd du kan bruke underveis i klassen bl.annet for å beskytte knær mot et hardt gulv, og  til å holde deg varm under Shavasana. Vi har yogamatte hvis du vil låne. Gi gjerne beskjed om det.

Sørg for å ha god tid til klassen, så får du en bedre opplevelse. Vi kan alle være sene i vår hektiske hverdag, så vit at du er velkommen selv om du en dag blir forsinket. Også i etterkant kan det være godt å ha litt tid, så du ikke må stresse ut av lokalet. 
Det er lurt å ha spist i god tid før du kommer, minst en time.

Vi ønsker at du er påmeldt og betalingsfristen er kursstart. Påmelding er bindende da kurs blir holdt ut fra hvor mange som er påmeldt. Du melder deg på via nettsiden. Når du melder deg får du en faktura på email.
Er du usikker på om kurset er noe for deg kan du prøve første gang. Vær obs på at noen kurs blir fulle og du ikke holder en plass selv om du har avtale om å prøve.

Avmelding fra kurs må skje innen kursstart. Du vil da få refundert kursavgiften minus et avestillingsgebyr på
kr 100. Kursavgift vil ikke bli refundert hvis avmeldingen kommer etter påbegynt kurs.
Er det for få påmeldte på et kurs kan det bli avlyst. Du får da refundert hele kursbeløpet.

I perioden du følger er kurs har du full tilgang til online klasser gratis. Du kan også følge online klassene ved å betale 150 kr per måned når du ikke går på kurs. Dette er et abonement som løper til du gir oss beskjed om å stoppe det. Faktura sendes for hver mnd ved registrering. Snakk med oss om du heller vil betale med Vipps

Du kan når som helst komme til drop in på et kurs der det er ledig plass. Om kurset er fullt ser du under påmelding siden. Drop in koster  kr 250 kr og betales kontant eller med Vipps ved oppmøte. Er det et kurs med få ledige plasser og flere på drop in er du ikke sikret plass.
Et alternativ til drop in er klippekort. Det kan brukes på alle kurs innen et år. Klippekortet gjelder for 5 yogaklasser til kr 1000.

Du har anledning til å ta igjen tapte klasser ved et annet kurs der det er ledig plass så lenge kurset ditt pågår. Det er ikke mulig å ta igjen tapte klasser ved neste kursrunde. Under påmeldingsiden står antall deltakere på hvert kurs, skjekk her om det er plass der du tenker ta igjen. Om du ikke er i form, eller ikke kan komme en uke, kan du ta en av online klassene våre hjemme.
Ved workshops som er satt opp ekstra kan du ikke benytte drop in, klippekort eller tapte klasser.

Ved uforskyldte hendelser som pålagt nedstengning og sykdom vil kursavgift og klasser ikke refunderes. Men vi vil gjøre vårt beste for å lage klasser og legge dem ut for deg å følge online til vi kan treffes igjen.

Ragdoll Yoga og instruktørene ved Ragdoll Yoga kan ikke ta ansvar for din helse når du går på kurs hos oss.
Lytt til egen kropp og gjør kun det som kjennes riktig for deg. Ikke vær redd for å spørre om alternative øvelser dersom det er noe du ikke bør gjøre. Vi hjelper deg gjerne og synes det er flott at du tar hensyn til egne begrensninger.

Vær vennlig å henge jakker utenfor yogarommet. Slå av mobiltelefoner.
Da vi vil ha minst mulig forstyrrelser i yogasalen, tar du kun med deg det du trenger til klassen inn. Vis hensyn til at andre vil ha det rolig før en Yogatime og om det pågår en klasse før din vil de ha det rolig på slutten av sin.

Ragdoll Yoga er ikke ansvarlig for dine eiendeler mens du er på kurs.

Du aksepterer og sier deg enig i det som er skrevet over når du melder deg på kurs, og i at du selv er ansvarlig for skader du måtte pådra deg i klasse, på vei inn og ut av kurslokalet eller når du praktiserer det du har lært på egen hånd. Dette gjelder i kurslokalet og hvis du følger onlineklasser.

Velkommen! ?