PRAKTISK INFORMASJON OG BETINGELSER

Vi er veldig glade for at du vil komme til Yogatrening hos oss! Stemningen i Yogarommet skapes sammen av oss som er tilstede.

Du trenger ikke mye utstyr for å starte med Yoga. Du trenger en Yogamatte og et par pledd du kan bruke underveis i klassen. Det er for å beskytte knær mot et hardt gulv, bygge opp under ulike stillinger og til å holde deg varm under avspenning. Ha på deg ledige klær som ikke strammer, men som heller ikke faller ned i ansiktet når du står med hodet ned. En behagelig t- skjorte og treningsbukse med strekk er bra.
Vi har yogamatter hvis du vil låne. Gi gjerne beskjed om det.

Sørg for å ha god tid til klassen så får du en bedre opplevelse. Vi kan alle være sene, du er velkommen selv om du en dag blir forsinket. Også i etterkant kan det være godt å ha litt tid så ikke du må stresse ut av lokalet. 
Det er lurt å ha spist i god tid før du kommer, minst en time.

Du melder deg på kurs og betalingsfristen er kursstart eller så rask som mulig hvis du starter når kurset er i gang.
Et kurs blir planlagt og holdt ut fra hvor mange som er påmeldt så påmeldingen er bindende. Du godtar bindende påmelding når du registrerer deg på kurs. Og da holder du av plassen din.
Du melder deg på via nettsiden. Når du melder deg får du en faktura på email.
Er du usikker på om kurset er noe for deg kan du prøve første gang. Du må da selv ta kontakt for å sikre deg at det er plass. Vær obs på at noen kurs blir fulle og du ikke holder en plass selv om du har avtale om å prøve. En påmelding og en prøvetime er to ulike ting. Har du kommet til prøvetime og vil fortsette må du likevel melde deg på kurset.

Avmelding fra kurs må skje innen kursstart. Da vil halve kursavgiften vil bli refundert. Etter påbegynt kurs refunderes ikke kursavgiften.
Er det for få påmeldte på et kurs kan det bli avlyst. Du får da refundert hele kursbeløpet.

Ved uforskyldte hendelser som pålagt nedstengning vil kursavgift og klasser ikke refunderes. Men vi vil gjøre vårt beste for å lage klasser og legge dem ut for deg å følge online til vi kan treffes igjen.

Når du går på kurs har du full tilgang til online klasser våre gratis. Du kan da trene hjemme om du ikke er i form eller av en annen grunn ikke kan komme. Du kan også følge online klassene ved å betale 150 kr per måned når du ikke går på kurs. Dette er et abonnement som løper til du gir oss beskjed om å stoppe det. Faktura sendes for hver mnd ved registrering. Snakk med oss om du heller vil betale med Vipps.

Du kan når som helst komme til drop in på et kurs der det er ledig plass. Om kurset er fullt ser du under påmeldingssiden. Drop in koster kr 260 kr og betales kontant eller med Vipps ved oppmøte. Er det et kurs med få ledige plasser er du ikke sikret plass.
Et alternativ til drop in er klippekort. Klippekortet gjelder for 5 yogaklasser til kr 1200.

Ragdoll Yoga og instruktørene ved Ragdoll Yoga kan ikke ta ansvar for din helse når du går på kurs hos oss.
Lytt til egen kropp og gjør kun det som kjennes riktig for deg. Ikke vær redd for å spørre om alternative øvelser dersom det er noe du ikke bør gjøre. Vi hjelper deg gjerne og synes det er flott at du tar hensyn til egne begrensninger.

Vær vennlig å henge jakker utenfor yogarommet. Slå av mobiltelefoner.
Da vi vil ha minst mulig forstyrrelser i yogasalen, tar du kun med deg det du trenger til klassen inn. Vis hensyn til at andre vil ha det rolig før en Yogatime og om det pågår en klasse før din vil de ha det rolig på slutten av sin.

Ragdoll Yoga er ikke ansvarlig for dine eiendeler mens du er på kurs.

Du aksepterer og sier deg enig i det som er skrevet over når du melder deg på kurs, og i at du selv er ansvarlig for skader du måtte pådra deg i klasse, på vei inn og ut av kurslokalet eller når du praktiserer det du har lært på egen hånd. Dette gjelder i kurslokalet og hvis du følger onlineklasser.

Velkommen!