Hatha Flyt Vår 2024

I Hatha Flyt I vektlegges pusteoppmerksomhet og grunnleggende teknikk i det å jobbe med kroppen i asanas/yogaposisjoner. Pranayama og mantra vil også introduseres. Hatha Flyt er en dynamisk yogaform. Klassen er styrkende mens du forbedrer balanse og fleksibilitet.

En hjelp til å koble av, stresse ned og få mer energi.

Pust kombinert med bevegelse gjør Hatha flyt avspennende. Noe positiv meditasjon og restorative øvelser vil gi deg en fin avslutning på dagen.

Pris:kr. 3200 for 20 klasser
Dato / Tidspunkt:kl. 19:30 – 20:45
11/1 – 13/6 2024
Ingen klasse 22/2, 28/3, 9/5

Skotbu

Røysveien 2
1409 Skotbu

Liv Eva Jørgensen Bates - RYT200 Yogalærer - Tlf. 90411332

  • Sertifisert Yogalærer med utdannelse godkjent av Yoga Alliance
  • Registrert innen Yoga Alliance, US
  • Sertifisert yogalærer for barn
  • Sertifisert yogalærer for gravide og kvinner i barsel
  • Doula, Dona sertifisert

Liv Eva begynte med yoga i en periode hun var aktiv med ballett og dans, og kjente raskt den gode effekten på kropp og sinn. Etter å ha praktisert ulike former for yoga i 15 år tok hun i 2008/2009 yogalærerutdannelse ved Yogalife i Seattle. Utdannelsen er senere påbygd med spesialfelt yoga for barn, gravide og barselsyoga.

Med bakgrunn fra Vinyasa og Hatha yoga vil hennes klasser inneholde både bevegelse til pust og holdte stillinger. Hun vil med bakgrunn i Yogafilosofien gjøre rom for tilstedeværelse,fysisk trening, pusteteknikk og meditasjon.