WORKSHOP FØRJULS YOGA med Liv Eva Jørgensen Bates

I en travel førjulstid kan du komme til en rolig kveld der du senker skuldrene, lader batteriene og gjør øvelser for å sove bedre. Du vil gjøre øvelser spesielt for å stresse ned og finne ro. Pusteteknikker, restituerende yogastillinger og ledet avspenning. Teknikkene kan du bruke hjemme når du f.eks har hatt mye å tenke på eller før du legger deg.

Ved å bruke hjelpemidler som bolstere, tepper, og blokker kan du ha det behagelig, vende blikket innover og øke tilstedeværelsen.
Kurset avsluttes med 30 minutters Yoga Nidra, en effektiv ledet avspenningsteknikk.
Når du melder deg på holder du en plass, så påmeldingen er bindende. Du vil ikke få noen faktura før 2 uker før kurskveld i tilfelle strengere koronatiltak gjør at vi må avlyse. Om du blir syk må du gi oss beskjed i god tid, så noen annen kan få plassen din. Du får da refundert kursbeløpet. Moss Yogasenter har et veldig hyggelig lokale med god atmosfære.

Pris:kr. 400
Tidspunkt:12-10-2021 kl. 18:00 – 20:00
Plasser:10

Moss

Moss YogaSenter
Lilleengveien 8
1523 Moss

Ligger i Lilleeng Helsepark
myoga.no


Liv Eva Jørgensen Bates - RYT200 Yogalærer - Tlf. 90411332

  • Sertifisert Yogalærer med utdannelse godkjent av Yoga Alliance
  • Registrert innen Yoga Alliance, US
  • Sertifisert yogalærer for barn
  • Sertifisert yogalærer for gravide og kvinner i barsel
  • Doula, Dona sertifisert

Liv Eva begynte med yoga i en periode hun var aktiv med ballett og dans, og kjente raskt den gode effekten på kropp og sinn. Etter å ha praktisert ulike former for yoga i 15 år tok hun i 2008/2009 yogalærerutdannelse ved Yogalife i Seattle. Utdannelsen er senere påbygd med spesialfelt yoga for barn, gravide og barselsyoga.

Med bakgrunn fra Vinyasa og Hatha yoga vil hennes klasser inneholde både bevegelse til pust og holdte stillinger. Hun vil med bakgrunn i Yogafilosofien gjøre rom for tilstedeværelse,fysisk trening, pusteteknikk og meditasjon.


No Fields Found.