Hatha Flyt I/II Vår 2022

Hatha Flyt er både en dynamisk yogaform der vi gjør serier med stillinger i takt med pust og holder stillinger lengre som i Hatha tradisjonen. Vi trener både styrke, balanse, fleksibilitet og avspenning. Du vil lære de flytende bevegelsene i Sol Hilsen og gode yogastillinger for skuldre, hofter og rygg. Varm og sjelfull musikk vil sette stemningen og løfte deg gjennom treningen. En hjelp til å koble av, stresse ned og få mer energi.

Tilstedeværelse, positiv meditasjon og restorative øvelser vil gi deg en fin avslutning på dagen.

Pris:kr. 2400 for 11 klasser
Dato / Tidspunkt:kl. 19:45 – 21:00
14/3 – 13/6 2022
Ingen klasse 11/4, 18/4, og 6/6

Moss

Moss YogaSenter
Lilleengveien 8
1523 Moss

Ligger i Lilleeng Helsepark
myoga.no

Liv Eva Jørgensen Bates - RYT200 Yogalærer - Tlf. 90411332

  • Sertifisert Yogalærer med utdannelse godkjent av Yoga Alliance
  • Registrert innen Yoga Alliance, US
  • Sertifisert yogalærer for barn
  • Sertifisert yogalærer for gravide og kvinner i barsel
  • Doula, Dona sertifisert

Liv Eva begynte med yoga i en periode hun var aktiv med ballett og dans, og kjente raskt den gode effekten på kropp og sinn. Etter å ha praktisert ulike former for yoga i 15 år tok hun i 2008/2009 yogalærerutdannelse ved Yogalife i Seattle. Utdannelsen er senere påbygd med spesialfelt yoga for barn, gravide og barselsyoga.

Med bakgrunn fra Vinyasa og Hatha yoga vil hennes klasser inneholde både bevegelse til pust og holdte stillinger. Hun vil med bakgrunn i Yogafilosofien gjøre rom for tilstedeværelse,fysisk trening, pusteteknikk og meditasjon.