Yoga for Gravide Vår 2023

Yoga for gravide er en skånsom, styrkende og avspennende treningsform. Klassen er en tid du setter av for deg selv og for det voksende barnet ditt. Du vender blikket innover, og tar deg tid til å lytte til kroppen. Hovedfokus vil være å stabilisere og styrke bekken og mageområde med trygge strekke og styrkeøvelser for brystkasse, korsrygg og hofter.

Som mange gravide yoginis kan vitne, Yoga er en uunnværlig støtte mot vanlige plager under graviditeten. Du vil trolig blant annet føle at du får mer rom og pust. Vi jobber også med å løse opp skulderparti for å forebygge anspenthet i nakke og skuldre. Det vil være en god forberedelse til amming og løft.

Pusteøvelser, meditasjon og det å lære hvordan å spenne av og hanskes med fødselens intensitet er også noe vi jobber med.

Pris:kr. 1800 for 9 klasser
Dato / Tidspunkt:kl. 18:30 – 19:30
20/30 – 12/6 2023
Ingen klasse 3/4, 10/4, 1/5 og 29/5

Moss

Moss YogaSenter
Lilleengveien 8
1523 Moss

Ligger i Lilleeng Helsepark
myoga.no

Liv Eva Jørgensen Bates - RYT200 Yogalærer - Tlf. 90411332

  • Sertifisert Yogalærer med utdannelse godkjent av Yoga Alliance
  • Registrert innen Yoga Alliance, US
  • Sertifisert yogalærer for barn
  • Sertifisert yogalærer for gravide og kvinner i barsel
  • Doula, Dona sertifisert

Liv Eva begynte med yoga i en periode hun var aktiv med ballett og dans, og kjente raskt den gode effekten på kropp og sinn. Etter å ha praktisert ulike former for yoga i 15 år tok hun i 2008/2009 yogalærerutdannelse ved Yogalife i Seattle. Utdannelsen er senere påbygd med spesialfelt yoga for barn, gravide og barselsyoga.

Med bakgrunn fra Vinyasa og Hatha yoga vil hennes klasser inneholde både bevegelse til pust og holdte stillinger. Hun vil med bakgrunn i Yogafilosofien gjøre rom for tilstedeværelse,fysisk trening, pusteteknikk og meditasjon.